FAQ

Serieuze Gesprekken & Serieus Genieten

Veelgestelde vragen over de Kuipgesprekken:

1. Gaan we altijd zeilen? Ook als het slecht weer is? 

Kapitein Paul is ook de weerman. Hij zal goed in de gaten houden wat het weer wordt. Of we gaan zeilen of alleen varen en voor anker, wordt medebepaald door jou en het weer. In geval van heel slecht weer, verzetten we de datum.

2. Waar slaap ik? 

Voor de driedaagse en vierdaagse versies boeken we één of twee kamers in een Bed & Breakfast.

3. Wat als ik zeeziek word? 

Kapitein Paul zal goed inschatten hoe het weer gaat worden. Ben je gevoelig voor zeeziekte, dan hebben we een Primatourtabletje voor je. Gratis tip: In plaats van een tabletje werkt een watje in je oor vaak ook uitstekend. En nu komt-ie:
• Ben je links, doe in je rechteroor een watje
• Ben je rechts, doe in je linkeroor een watje

4. Kan het ook in het weekend?  

In overleg is het ook mogelijk om een Kuipgesprek in het weekend te plannen.

5. Hoe zit het met de bereikbaarheid? 

Alle havens zijn goed bereikbaar per auto en je kunt er goed parkeren. De opstapplaatsen in Amsterdam en Stavoren zijn goed met het OV te bereiken. (Amsterdam is wel betaald parkeren, overweeg hier Muiden als je met de auto komt)

6. Wat neem ik mee? 

Zorg voor op het weer afgestemde kleding en gympen met witte zolen naast je reguliere bagage. Avondkleding is niet nodig we zitten in een sportieve omgeving. Een harde koffer is niet zo handig, liever een zachte tas. Bij twijfel; voel jezelf vrij om even te bellen. 

Staat jouw vraag er niet bij?

Wil je ons helpen om de FAQ zo compleet mogelijk te krijgen? Staat jouw vraag er niet bij? Stuur hem in op via onderstaand bericht! Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Alvast bedankt!