“De dingen simpel maken is vrij moeilijk. De dingen moeilijk maken daarentegen is vrij simpel.” Het is vaak de eenvoud die de uitvoering succesvol maakt. 

Marijke en Paul brengen een berg aan doorleefde ervaringen mee. Zij zijn anders dan de meeste coaches. Compassie, scherpte, humor en no-nonsense zijn de kern van hun aanpak. Verwacht geen coachingmaniertjes maar authenticiteit.

Marijke Krabbenbos

Marijke is ondernemer, verbinder en een krachtig initiator. Zonder last te hebben van conventies, weet zij de meest ambitieuze dromen om te zetten in praktische en realistische plannen zonder poespas. Een gewaardeerde sparringpartner voor ondernemers en professionals. Met een zeer brede ervaring op het gebied van innovatie en ondernemerschap én een groot en actief netwerk is zij de versneller voor tal van initiatieven.

De nieuwsgierigheid, de verbeeldingskracht, het structurerend vermogen, de gulheid en de tomeloze energie van Marijke helpen om het vliegwiel van nieuwe initiatieven en bewegingen aan te jagen.  

Er is een gezegde: het is belangrijk om dingen goed te doen, maar ook om ‘de goede dingen’ te doen. De personal sessie met Marijke is waarschijnlijk het beste wat ik heb kunnen doen. Marijke bracht al mijn talenten samen in één goed idee voor een onderneming waar ik direct mee aan de slag kon!

Iris Bouwman

Auteur & Schrijftrainer

Looking for Creative Ideas? Look no further, you’ve just found the right person. Marijke is a blast of energy, a flow of ideas, whether it is for a new name for your company, a new business concept, or a creative way to organize a party. Whether it is one-on-one or with a group: Marijke is your woman!

Thomas Beerepoot

Boardroom facilitator, Bolster

Paul Bloem

Paul heeft jarenlange werkervaring als senior manager in de corporate wereld. Vervolgens in consultancy en (interim)management en later in het coachen van managers en directeuren; vaak in het kader van fundamentele veranderingen.

Daarnaast is hij al sinds zijn jeugd een groot liefhebber van zeilen en heeft hij heel wat (zee)mijlen gemaakt op verschillende zeilboten.

Nu heeft hij deze twee liefdes gecombineerd en besloten dat de kuip van zijn zeilboot een zeer geschikte plek is voor individuele, goede gesprekken over het leven, zingeving, dromen en je eigen kracht vinden en gebruiken.

Paul beschikt over een breed repertoire van interventietechnieken, zoals: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Systeemtherapie, Provocatievetherapie en werkt daarnaast met inzichten van Jung zoals Archetypen en Synchroniciteit. Maar bovenal is Paul gewoon zichzelf met veel compassie en humor gecombineerd met een no-nonsense attitude.

Lef, humor, loyaal, oprecht en inspirerend ….. met een onconventionele verpakking kan hij echte verandering realiseren. Paul is one-of-a-kind!

Annemarie Trompert

Programmamanager, Federatie Medisch Specialisten

I’ve collaborated with Paul on several assignments and consider him as a great coach and process manager. He uses a very pleasant, feedforward style, guiding you through the pitfalls of change and leadership development. The best part of it – it’s always actionable. Furthermore Paul is a great teambuilder. His direct approach leads to strong engagement and team spirit! I would hire him again anytime and recommend Paul if you want to replace mediocracy for sustainable results

Robert Egging

Group Director Digital, Building Materials Europe

WABASHA

De Wabasha is een klassieke Cruiser/Racer ontworpen door Frans Maas. Een zeer stabiele en vlotte zeiler. Met haar 11 meter en ruime kuip is ze een zeewaardig jacht met een rustige zeegang. Een lust voor het oog van iedere kenner. Geschikt voor zes personen, een salon, keuken en natte cel maken haar tot een ‘go anywhere’ zeilschip. Zusterschepen hebben dan ook al de wereld rond getrokken.

“Wij combineren serieuze gesprekken met serieus genieten, voor meer lucht en licht, in leven en werk!”