Kuipgesprek 

Perspectief & Plan

Lucht en licht is waar we elk kuipgesprek mee willen beginnen. Even aarden, het hoofd leegmaken en naar het hier en nu gaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden en jouw wensen wordt er ergens geankerd of gevaren. Want in deze 3 dagen gaat het om jou.

Kuipgesprek Perspectief & Plan

Het driedaagse programma Perspectief & Plan begint eigenlijk al een week voordat je opstapt. Je krijgt een mail met een link naar een vragenlijst. Een set van online multiple choice vragen vormen de aanleiding tot ons gesprek rond jouw kwaliteiten. Het is een breed gedragen gegeven dat authenticiteit de sleutel is tot elk succes. Ondertussen vraagt het leven om ons voortdurend aan te passen. De vragenlijst is gebaseerd op inzichten van o.a. Carl Gustav Jung en heeft een sterke wetenschappelijke basis die helpt om jouw authentieke kwaliteiten scherp te krijgen. 

Dag 1

Eindelijk is het dan zover! Om 9.30 uur stap je op op de afgesproken plek. Deze eerste dag staat in het teken van loslaten, ontspannen, inzicht krijgen in jouw persoonlijke context en jouw persoonlijke kwaliteiten. We eten aan boord. We varen en ankeren. En in de loop van de dag maak je nader kennis met Marijke en Paul. In de avond ga je naar een B&B in de buurt van de haven. Hier kun je genieten van een heerlijke nachtrust. 

Dag 2

Een dag van diepgang. Het grootste gedeelte van deze dag ga je met Paul aan de slag. Op zoek naar zingeving, energie en nieuw elan. We krijgen scherp waar de ambities zitten en wat de blokkerende patronen en overtuigingen zijn. We brengen issues terug naar overzienbare proporties en concrete acties. We werken aan een ondernemende mindset en versterken het handelingsrepertoire dat jouw invloed op het leven en werk vergroot. In de avond weer naar de B&B … laten bezinken en lekker slapen.

Dag 3

We halen de voorgaande dagen weer even terug. We benoemen en adresseren het gevoel. We maken de zaken concreet. Deze dag is het grootste gedeelte met Marijke. Marijke trekt jou helemaal leeg en verwerkt jouw inzichten direct in een plan. Zij denkt met je mee, geeft een creativiteits boost, spot opportunities en verbindt. Aan het einde van de dag ligt het plan klaar om mee te starten! Uiteraard sluiten we de dag gezamenlijk af met een hapje en een drankje.  

Voor wie?

√  Je bent toe aan een nieuw perspectief of een reset

√  Je wilt snel stappen maken

√  Je wilt jouw invloed op de uitkomst vergroten

√  Je wilt leven en werken vanuit jouw kracht

√  Je wilt jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen verder versterken

√  Je houdt ervan om buiten te zijn

√  Je wilt gelijk aan de slag met een praktisch plan

Investering

Opstapplaatsen van kuipgesprekken zijn te vinden in Hoorn (thuishaven), Stavoren, Amsterdam of Muiden.

De investering voor het Perspectief & Plan Programma bedraagt €2450,- (incl. kosten en consumpties, excl. BTW)

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de verschillende programma’s? Bel of mail dan met

Paul: 06 – 101 22 404 / paul@gespreksmakers.nl of met

Marijke:    06 – 411 54 946 / marijke@gespreksmakers.nl .

Je kunt ook een bericht achterlaten. Dan bellen we zo spoedig mogelijk terug.