Praktisch

Het kan zijn dat je nog over van alles twijfelt. Dat je nog allerlei beren op de weg ziet en dat er praktische bezwaren zijn. Niets menselijks is ons vreemd toch?! De belangrijke vraag is of je je wilt ontwikkelen of het roer om wilt gooien in een andere richting of op een andere manier in het leven wilt staan. Kun je hier volmondig ‘Ja!’ op zeggen dan is Kuipgesprekken wat voor jou.

Met Kuipgesprekken breng je een vliegwiel naar vernieuwing in gang. In een korte en intensieve periode doorbreek je oude patronen en maak je een start met nieuwe beweging en misschien wel een waanzinnig idee.

Combineer serieus met plezier, voor lucht en licht in leven en werk!

We bellen graag met je om de mogelijkheden te bespreken.

Paul 06-10122404 en Marijke 06-41154946.

Onze thuishaven is Wsv Hoorn maar we kennen verschillende opstapplaatsen zoals hieronder vermeld: 

Opstaplocaties

Stavoren

Havenweg 2, 100 meter van het station. Ter hoogte van “Het vrouwtje van Stavoren”.

Hoorn

Watersportvereniging Hoorn. Voor routeplanner: Voer ABC 7 Hoorn in. Meld je bij de meldpaal voor het obstakel. De havenmeester laat je naar binnen. Volg de weg naar de parkeerplaats van WSV Hoorn. Hier kun je gratis parkeren. Graag melden bij de havenmeester.

Muiden

Sociëteit van de Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging, Westzeedijk 7, 1398 BB Muiden. Meld je bij het hek van de vereniging. Hier kun je gratis parkeren. Melden bij de havenmeester.

Amsterdam – IJburg

Barkentijnkade t.h.v. nr 131, Steigereiland Amsterdam.

De Kuipgesprekken beginnen met jouw interesse. We bellen graag met je om even kennis te maken, je situatie te bespreken en om een geschikte opstapdatum te vinden. Kies je Kuipgesprekken Perspectief & Plan, dan krijg je van te voren een vragenlijst toegestuurd. En dan duimen voor mooi zeilweer!

Het weer in Nederland gaat steeds meer lijken op het oude Middellandse Zeeklimaat. Toch kan het voorkomen dat het weer dusdanig is dat we niet uitvaren. In dat geval wordt de sessie in onderling overleg verzet.

De Kuipgesprekken kunnen gepland worden van april tot en met half oktober. We zijn flexibel, maar hoe eerder je belt, hoe beter.

Op de opstapdag verwelkomen we je om 9.30 uur. De eendaagse versie van de Kuipgesprekken duurt tot 21.00 uur. Na de drie- en vierdaagse versie van de Kuipgesprekken, stap je of stappen jullie de laatste dag om 17.00 uur van boord.

Bij de meerdaagse versie regelen we een B&B in de buurt.

 

Jouw investering:

Kuipgesprekken Kort & Krachtig – eendaagse:                     €    950

Kuipgesprekken Perspectief & Plan – driedaagse:                € 2.450

Kuipgesprekken Samen sterker – vierdaagse, 2 personen: € 3.950

 

Dit is inclusief overnachting(en) en alle maaltijden en drankjes.

Het is exclusief 21% BTW.

Na het plannen van de datum ontvang je de factuur.

 

Interesse? We verheugen ons op je aanmelding, dus bel of mail gerust!

Nog een vraag? Wellicht staat hij hier al beantwoord …….FAQ