Kuipgesprek 

Samen Sterker

Wij geloven dat de kwaliteit van onze relaties de kwaliteit van onze levens bepaalt. De dynamiek in onze relaties, zakelijk of privé, is complexer dan ooit. Met het programma  Samen Sterker worden relaties opnieuw gedefinieerd.

In welke fase van de relatie ook, met Samen Sterker wordt er gebouwd  aan ‘common ground’,  gedeelde perspectieven, de kwaliteit van communicatie, een sterke verbinding en gezamenlijke richting. 

Kuipgesprek Samen Sterker

Elke relatie is een zich herhalend  proces van verbinden, verwijderen en vernieuwen. De kunst is dit proces met een beetje humor te doorleven en de verwijdering niet te groot te laten worden en te lang te laten duren. Gebeurt dit laatste wel dan zal de relatie ‘chronisch ziek’ worden of ophouden te bestaan. 

Met Samen Sterker bieden wij een programma waar in vier dagen stappen worden gezet naar vernieuwing. Jullie relatie wordt in deze vier dagen opnieuw gedefinieerd. 

Dag 1

De eerste dag staat in het licht van het verkennen van betekenisvolle ervaringen en verschillende perspectieven van de deelnemers. Gekeken wordt waarom bepaalde gebeurtenissen een diepe impact kunnen hebben. Er wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. En zo mogelijk nog wat ontspanning in de avond waarna ieder naar zijn eigen B&B in de buurt wordt gebracht. 

Dag 2 en 3

Deze dagen staan in het teken van patronen, behoeftes, verwachtingen en communicatie. Afsluitend met een verkenning van wat de deelnemers willen.

Dag 4 

We halen de voorgaande dagen weer even terug. We benoemen en adresseren het gevoel. We maken de zaken concreet. Deze dag is het grootste gedeelte met Marijke. Marijke trekt jullie helemaal leeg en verwerkt het direct in jullie actieplan. Zij denkt mee, geeft een creativiteits boost, spot opportunities en verbindt. Aan het einde van de dag ligt jullie plan klaar om mee te starten. Uiteraard sluiten we de dag gezamenlijk af met een hapje en een drankje.  

Voor wie?

√  Toe aan een nieuw perspectief of een reset

√  Snel stappen maken

√  Meer invloed op de uitkomst

√  Leven en werken vanuit jouw kracht

√  Het zelfbeeld en zelfvertrouwen verder versterken

√  Zin om buiten te zijn

√  Werken aan een gedeeld perspectief

Investering

Opstapplaatsen van kuipgesprekken zijn te vinden in Hoorn (thuishaven), Stavoren, Amsterdam en Muiden. 

De investering voor het tweepersoons programma Samen Sterker bedraagt € 3950,- (incl. kosten en consumpties, excl. BTW) 

Meer informatie

Wil je meer weten over de verschillende programma’s? Bel of mail dan met

Paul: 06 – 101 22 404 / paul@gespreksmakers.nl of met

Marijke:    06 – 411 54 946 / marijke@gespreksmakers.nl .

Je kunt ook een bericht achterlaten. Dan bellen we zo spoedig mogelijk terug.