Kuipgesprek 

Support

Met het Kuipgesprek heb je een vliegwiel  gestart voor vernieuwing. Wil je dit blijven voeden of wil je met regelmaat sparren of  coaching dan vind je hier de mogelijkheden.

Wekelijks Online

Heb je al een kuipgesprek gehad en wil je aangemoedigd worden of even kort sparren op wekelijkse basis? Dan is een Wekelijks Online abonnement wat vor jou! We hebben al een goede vertrouwensbasis dus het kan lekker online! Wekelijks ca. 20 minuten skypen, zoomen of op teams! Voor energie, aanmoediging en goede ideeën! 

Abonnement maandelijks opzegbaar! Een trusted advisor voor maar € 185,- (excl BTW) per maand. 

Terugkom Middag 

Heb je al een kuipgesprek gehad en wil je na een bepaalde periode weer eens stil staan bij successen, blokkades en vervolgstappen? Dan is de Terugkom Middag wat voor jou! We doen dat natuurlijk op de vertrouwde manier van Serieuze Gesprekken en Serieus Genieten. En dat voor een zeer gereduceerd tarief. Want zoals je weet zijn wij serieus betrokken!!!

Een terugkommiddag in de Kuip voor maar € 195,- (incl. versnaperingen, excl BTW).

Individuele Coaching

De Individuele Coaching richt zich helemaal naar jouw persoonlijke wensen en ontwikkelvragen. Dit aanbod staat los van een Kuipgesprek.  In een 1,5 uur durende sessie wordt gewerkt aan een eigentijdse mindset en het doorbreken van oude patronen. 

De investering is € 385,- per sessie,  excl BTW.

Meer informatie

Wil je meer weten over de verschillende programma’s? Bel of mail met: 

Paul: 06 – 101 22 404 / paul@gespreksmakers.nl of met

Marijke:    06 – 411 54 946 / marijke@gespreksmakers.nl .

Je kunt ook een bericht achterlaten. Dan bellen we zo spoedig mogelijk terug.